arpemi X-CONSULT BROKER DE ASIGURARE SRL

 

De ce să contactaţi un broker de asigurare ?

Pentru a economisi bani. Brokerul de asigurare vă găseşte soluţia optimă la preţul cel mai competitiv de pe piaţă. În plus vă oferă consultanţă gratuită şi asistenţă specializată în caz de daună.

 

ARPEMIX-CONSULT BROKER DE ASIGURARE  SRL este o firmă de intermediere si consultanţă in domeniul asigurărilor din România ( broker de asigurare ) . Această firmă  a fost înfiinţată de un grup de profesionişti în asigurări, manageri cu experienţă ai unor companii de asigurări de renume .

Toate agenţiile noastre sunt conduse de manageri cu mare experienţă ( de regulă  peste 10 ani în asigurări) , consultanţi specializaţi în desfăşurarea activităţilor de management al riscului în beneficiul clienţilor noştri, buni cunoscători ai tehnicilor de asigurare pentru toate categoriile de riscuri şi buni profesionişti în instrumentarea şi regularizarea daunelor.

Dumneavoastră plătiţi doar prima de asigurare! Încheierea unei asigurări prin

intermediul ARPEMIX-CONSULT BROKER DE ASIGURARE  SRL nu implică niciun cost suplimentar faţă de încheierea contractului direct cu societatea de asigurări pe care aţi ales-o.

 

 

 

ARPEMIX-CONSULT BROKER DE ASIGURARE S.R.L. reprezintă pe piaţa locală serviciile mai multor  societăţi  din domeniul asigurărilor, principalele clase de asigurări fiind următoarele  :

Ø  asigurare obligatorie de răspundere civilă pentru pagube produse         prin accidente de autovehicule ( RCA ) .Ø  asigurări de autovehicule ( CASCO );Ø  asigurări de locuinţe ;Ø  asigurări de incendiu şi alte pagube la bunuri persoane juridice      ( magazine, sedii de firmă, hale industriale, etc. ) ; Ø  asigurări de răspundere civilă profesională ( malpraxis, răspunderi       avocaţi, contabili, evaluatori, manageri, etc ) ;Ø  asigurări de credite şi garanţii ;Ø  asigurări de pierderi financiare din riscuri asigurate ;Ø  alte asigurări specializate de bunuri ( echipamente electronice, avarii       accidentale, construcţii – montaj, etc.)Ø  asigurări agricole şi animale ;Ø  asigurarea mărfurilor pe timpul transportului ;Ø  asigurări de călătorie în străinătate ;Ø  asigurări de viaţă ;Ø  asigurări de persoane, altele decât cele de viaţă ;    Printre societăţile de asigurări  pe  care  S.C.  ARPEMIX-CONSULT BROKER DE ASIGURARE  S.R.L. doreşte sa   le  reprezinte, enumerăm  :

 

 • CERTASIG
 • ALLIANZ – ŢIRIAC
 • OMNIASIG
 • CITY INSURANCE
 • ASIROM
 • GENERALI
 • GROUPAMA
 • UNIQA
 • EUROINS
 • CARPATICA ASIGURĂRI
 • GOTHAER ASIGURARI
 • CREDIT EUROPE ASIGURARI

 

Principalele  facilităţi oferite de către S.C. ARPEMIX-CONSULT BROKER DE ASIGURARE  S.R.L.  sunt:

 • oferta variată de produse de asigurare,
 • cel mai bun preţ de pe piaţă,
 • consultanţă in asigurări , cu personal calificat,
 • evaluarea riscurilor,
 • sprijin in soluţionarea daunelor, prin consilierii noştri de daune.

 

 

 

SERVICII OFERITE:

 1. OFERTE PENTRU ORICE TIP DE ASIGURARE.

Cunoscând foarte bine piaţa de asigurări, produsele oferite de asigurătorii din România atât din punct de vedere al condiţiilor de asigurare cât şi al calităţii serviciilor precum şi gradul de siguranţă financiară a diferiţilor asigurători, seriozitatea şi stabilitatea acestora, vă putem oferi cele mai bune oferte de asigurare .

 1. SERVICII DE CONSULTANŢĂ ÎN DOMENIUL ASIGURĂRILOR.

Activitatea brokerului de asigurare constă în acordarea de servicii de consultanţă în vederea reducerii cheltuielilor determinate de expunerea la risc a clienţilor săi, contribuind astfel la crearea unui cadru favorabil bunei desfăşurări a activităţii acestora, eliminând o grijă în plus, sau angajarea unei persoane care să răspundă de asigurări.

 1. SERVICII DE REGULARIZARE A DAUNELOR

Prin serviciul specializat de daune vă oferim sprijin şi asistenţă în cazul producerii unui eveniment asigurat pe toată durata derulării dosarului de daună, de la constatare , reparaţia autovehiculului şi până la plata despăgubirii, cu personal specializat în constatarea şi instrumentarea dosarelor de daună.

 1. COSTURI

Deşi lucrează exclusiv pentru clientul sau, brokerul este plătit de asiguratorii cu care se încheie poliţele de asigurare, fără niciun cost suplimentar pentru asigurat ( client ). Brokerul obţine preţuri mai mici si condiţii mai bune decât cele cotate direct de asigurători, deoarece ştie ce să ceară şi, mai ales, cum să o facă. Fiind generator de portofoliu si lucrând in sistem competitiv, brokerul beneficiază de condiţii speciale de negociere. În broker veţi avea un partener responsabil si profesionist în orice problemă legată de risc si asigurări.

 

SC  ARPEMIX – CONSULT BROKER DE ASIGURARE SRL,

 1. REGISTRUL BROKERILOR DE ASIGURARE: RBK-674

AGENŢII    ARPEMIX-CONSULT BROKER DE  ASIGURARE  SRL

      BRAŞOV, B-DUL SATURN 36 PARTER

Tel/fax: 0268-333331,  0731-348490, 0731-348491     xconsult@xconsult.ro  , radu.grigoras@xconsult.ro

   BRASOV, B-DUL VLAHUŢĂ 53 PARTER, Tel/fax 0268-310556,0744-306293,  petrica.mitrofan@xconsult.ro; daniela.bacanu@xconsult.ro

  SFÂNTU GHEORGHE, STR 1 DECEMBRIE 1918, BL. 12 PARTER

Tel/fax : 0267-323331, 0731-348493,  ionela.cazacu@xconsult.ro

  MIERCUREA CIUC, B-DUL TIMIŞOAREI  34, TEL 0744-174535, 0744-780233 maria.bilibok@xconsult.ro, okos.tamas@xconsult.ro

  MIERCUREA CIUC, BLD. FR[‘IEI NR.8, tel/fax 0266-211353, zakarias.magdolna@xconsult.ro

  BARAOLT, STR. LIBERTĂŢII 7A/6, tel/fax 0267-377124, 0722-505280, alexe.zoltan@xconsult.ro

   ADJUD, STR. REPUBLICII NR.41 , 0723-324952, paul.pitac@xconsult.ro

   INEU, JUD. HARGHITA, STR. AROKKOZE NR 146, 0266-378322, 0743-091347,       piroska.szopos@xconsult.ro

 

PAGINA BROKER