Termeni si conditii soferi


Conditii de utilizare

clubul-transportatorilor.ro este o platforma destinata in special transportatorilor ,conceputa ca o platforma ce uneste mai multi transportatori si aduce cele mai bune oferte cat si mai multe utlitati la indemana transportatorilor.

Soferii pe aceasta platforma au acces de inscriere liber pentru a fi in zona in care sunt firme interesate de serviciile lor.

Platforma da posibilitatea de a modifica propria inscriere  atunci cand persoana o doreste, fiecare la inscriere primeste un link in care ulterior poate face modificari.

Inscrierea pe aceasta platforma da mai multa vizibilitate dar si posibilitatea membrilor sa va caracterizeze ,deci pe aceasta platforma este bine sa se inscrie doar soferi seriosi , buni profesionisti.

Inscriindu-va in aceasta platforma va dati automat acceptul sa fiti caracterizat de fosti sau prezenti angajatori si aceasta caracterizare sa fie in baza de date a platformei .

Inscriindu-va in acest portal sunteti de acord sa primiti informatii, oferte  pe mail direct sau prin intermediul campaniilor de marketing.

Sunteti de acord sa va prezentati toate datele in scop de angajare transportatorilor.

Soferii nu au acces in paginile destinate membrilor.

Vă rugăm să luați un moment pentru a revizui aceste reguli detaliate . Dacă sunteți de acord cu ele și doriți să continuați cu înregistrarea, pur și simplu faceți clic pe butonul “Register” . Pentru a anula această înregistrare, pur și simplu apăsați butonul “Back” din browser-ul dumneavoastră.