ASIGURARI – CONSULTANTA


 

Atunci cand alegi o asigurare  iti doresti sa fie varianta optima de pe piata si sa raspunda tuturor cerintelor tale.

Pentru a putea face alegerea corecta  intre jucatorii de pe piata asigurarilor iti recomandam colaborarea cu un broker de asigurare.

Brokerul de asigurare reprezintă interesul clientului si vă ajută în primul rând să evaluați corect riscurile necesare pentru a fi acoperite printr-o poliță de asigurare , iar în al doilea rând să economisiți bani și timp.

Brokerul de asigurare vă ajută de asemenea să evitați problemele care pot apărea în soluționarea dosarelor de daună,în relația cu firmele de asigurări.

Pentru activitatile de transport sunt mai multe tipuri de asigurari:

  • Asigurarea bunurilor pe timpul transportului (CARGO)
  • Asigurarea banilor si a altor valorI
  • Asigurarea CMR – raspunderea carausului rutier
  • Asigurari de raspunderi dedicate transportatorilor

Prin incheierea acestor asigurari protejezi  atat pasagerii pe care ii duci la destinatie, cat si marfa pe care o expediezi/transporti.

Pot fi acoperite daunele produse mijloacelor de transport proprii utilizate, iar prin diverse forme de raspundere civila esti despagubit pentru daunele pe care le poti produce tertilor. In cazul transportului de marfa, asigurarea acopera pierderea totala ori partiala a marfii sau avarierea acesteia, din momentul primirii pana la predare.

 

Un transportator ar trebui sa fie bine informat ce reprezinta fiecare asigurare care i-ar fi necesara si care sunt diferentele intre ele.

Pentru a fi sigur ca faci cea mai buna alegere iti recomandam urmatorii brokeri care te asteapata cu cele mai útile sfaturi si recomandari personalizate nevoilor tale.(…)

Pagina restrictionata

Doar membri clubului pot accesa aceasta pagina