Initiativa acestui portal este pentru a sprijini activitatea transportatorilor si de a forma un grup unit pentru obtinerea celor mai bune oferte , pentru prezentarea ofertei de munca si gasirea celor mai buni soferi, pentru adunarea intr-o pagina a informatiilor si stirilor necesare bunei activitati si nu in ultimul rand preambulul realizarii unei asociatii care sa ne sprijine in activitatea zilnica.

Clubul Transportatorilor este si un grup de cumpărare de asemenea. Scopul său e pentru a reuni un grup de societăți si de a obține condiții comerciale mai bune de la furnizori decât cele negociate de către o singură companie, este o alianță strategică a comerțului cu servicii și beneficii. Clubul Transportatorilor  joacă un rol principal în stabilirea de parteneriate în același timp păstrând independența.
Este de asemenea o platforma care sprijina activitatea zilnica a unui transportator aducand in acelasi loc informatiile si verificarile zilnice necesare desfasurari unei bune activitati

 

Abonamentul anual este simbolic , transportatorii vor plati o taxa anuala de 100 euro echivalenta in lei , taxa recuperata inzecit prin utilizarea portalului ,prin facilitati atat pentru mari transportatori cat si pentru cei mici aflate in acest portal sau obtinute prin intermediul lui, platforma de informatii actualizate si link-urile pentru verificari aduse aici in platforma .

1.STIRI

Un om informat categoric  este  de succes ,astfel platforma trimite membrilor  newsletter-uri lunare cu cele mai noi informatii din tara si strainatate privitor la acest domeniu,la cerere, afiseaza si aici aceste informati in pagina STIRI .

2.ANUNT ANGAJARI

Club profesional in care pe  pagina principala se insriu soferi interesati de munca , este vizitat de multi conducatori auto . Are o buna vizibilitate pe internet si social media .

In cadrul abonamentului fiecare transportator are gratuit 3 anunturi, fiecare apare cate o luna. Vizibiliatea este foarte buna pe grupul de populatie tintit .

Aceste anunturi apar pe pagina principala a portalului , pagina vizitata de foarte multe persoane in cautarea unui loc de munca in acest domeniu.Portalul are un trafic de peste 90.000 vizitatori lunar.

3.SOFERI BAZA CLUB

Acesti soferi sunt cei care sunt seriosi si cauta un loc de munca serios , cei care au probleme comportamentale sau de indemanare nu se vor expune pe acest site (in mod normal). Exista posibilitatea de a se activa sau dezactiva , in momentul dezactivari continua sa  existe pe site dar nu sunt vizibili .Zilnic sunt activi in cautare de loc de munca peste 400 de soferi.

Soferii vor aparea vizibili doar cand vor cauta un loc de munca , avand o adresa unde pot activa, dezactiva si completa cv-ul lor , vizibilitatea bazei de soferi este libera dar datele lor de contact sunt doar pentru membrii.

 

4.OFERTE SPECIALE

Fiind un grup profesional putem sa negociem oferte avantajoase de care sa beneficieze tot grupul . Cardul primit de la Clubul Transportatorilor face dovada apartenentei la club dand posibilitatea obtinerii acestor oferte. Apartenenta la club se poate demonstra fizic prin card cat  si electronic prin atasarea codului individual de la~ profil membru~ ,unor cereri de oferta.

Firmele care dau oferte speciale in cadrul clubului sunt listate  pe site cu ofertele lor si disconturile ce le fac membrilor .

Aceasta parte a portalului va creste exponential odata cu marirea numarului de membri.

 • OFERTA  ANVELOPE

 • OFERTA SERVICE SI INTERVENTII SPANIA SI FRANTA

Aceste oferte sunt de inceput dar vor fi din ce in ce mai multe incercand sa cuprinda o mare parte din necesitatile unei firme de transport o sa adaugam permanent oferte ,cu cat crestem in numar cu atat ofertele sunt mai avantajoase.

 

5.ASIGURARI- CONSULTANTA IN ASIGURARI

Loc in care se pot obtine cele mai bune cotatii de asigurari,totodata portalul  publica articole si informatii din experienta acumulata de cei mai buni specialisti in domeniu.  Multi transportatori sunt dusi in eroare ca ar fi asigurati si de fapt nu sunt.Vor fi publicate informatii pentru contracararea chichitelor  de care se folosesc societatile de asigurari cand trebuie sa acopere vreo dauna .

Consultanta in domeniu si oferte a unor brokeri care acorda discount-uri membrilor clubului .

6.ASISTENTA MEDICALA EUROPA-CONSULTANTA

Indrumari necesare transportatorilor pentru a beneficia de asistenta medicala gratuita prin medstop pe teritoriul Germaniei  si asistenta gratuita in intreaga comunitate atat a soferilor cat si a  celor detasati pe teritoriul comunitatii europene.

7.AUSTRIA-salarizare minima

Explicatii si formulare pentru a fi legali pe teritoriul Austriei.

8.GERMANIA -salarizare minima

Explicatii si formulare pentru legalitatea pe teritoriul Germaniei

9.DATE INFORMATIVE

 • TIMP DE ASTEPTARE IN VAMA
  Aici aveti posibilitatea de a vedea in timp real cat este timpul de asteptare in toate vamile Romaniei atat la camioane cat si autoturisme.Un mod facil de a ocoli cozile si automat de a optimiza transporturile din compania dumneavoastra .Trebuie doar sa selectati camioane sau autoturisme si intrare sau iesire si o sa aveti afisat timpii de asteptare pentru fiecare punct de frontiera in parte.

 • TAXE DRUM-CALCULATOR
  In acest capitol o sa aveti taxele de drum si calculatorul de taxe pentru toate tarile europene cat si unele limitrofe.Este un instrument valoros pentru a putea calcula exact costuri, in acest capitol sunt explicate si modalitati de plata cat si unele rezervari necesare .Este un instrument deosebit in mana transportatorilor

 • CURSUL VALUTAR
  Facturand in alte monede (in special pentru transportatorii internationali) este importanta fluctuatia cursului  in functie de moneda nationala.

 • PRET COMBUSTIBILI IN EUROPA
  Este o pagina ce nu trebuie sa lipseasca de pe biroul unui transportator ,face diferenta de preturi combustibili si ajuta la buna logistica a alimentarilor camioanelor proprii

 • PARCARI EUROPENE
  Portalul face legatura pentru membri  la informatia unde sunt parcarile pe intreg  teritoriul Europei .       Indica dotarile ce exista la ora actuala in fiecare parcare ,arata chiar locatia exacta a parcarii care este interesanta pentru pauza autovehiculelor noastre deci este foarte folositoare pentru coordonarea flotelor de catre dispeceri.

 • SARBATORI LEGALE  EUROPA
  Portalul nostru ofera pentru membri ,informatia actualizata cu privire la sarbatorile oficiale pe intreg teritoriul Europei , pe tari si regiuni.

 • LIMITA ALCOOL EUROPA
  Avem in portal o foaie cu nivelului alcool in sange acceptat pe tari.

 • FONDURI EUROPENE
  In cadrul portalului avem actualizate apelurile de proiecte pentru fonduri europene , incluzant si link-uri pentru downloadarea conditiilor si actelor necesare aprobari proiectelor.

 • LOCALIZARE GPS
  Este o modalitate facila de a tine sub control camioanele propri.
  Modalitatea ce o prezentam acum este pentru obtinerea localizarii pentru 5 unitati cu niste costuri minime si anume doar costul abonamentelor de date .
  Aceasta localizare poate folosi pentru cheltuieli minime  smartphon-uri in special cele ce au ca programe de operare Androidul  si au siteme de localizare gps ,localizarea obtinanduse pe calculatorul propriu softul necesar este downloadat gratuit de aici….

 • EURLEX
  In aceasta pagina exista intreaga legislatie a Uniunii Europene ,puteti cauta documentele ce le doriti ,in partea dreapta sus exista posibilitatea selectarii limbii .
    

 • REGLEMENTARI JURIDICE ALE DOMENIULUI
  Legi ,Hotarari ale Guvernului, Ordonante, Ordine , formulare toate acestea se pot descarca de dumneavoastra aceasta pagina va fi actualizata odata cu aparitia altor acte.

10.VERIFICARI NECESARE

Acest capitol  are legaturi spre site-urile oficiale pentru a verifica firme ,persoane ,acte valabile , necesare zi de zi acestui domeniu

 • VERIFICARE FIRMA ANAF
  Date contabile . Verificare colaboratorilor privind cifrele reale ale firmelor lor , controlarea bilantului cu toti indicatorii lui pe ani de la infiintare pana in prezent.
 • FIRMA ACTIVA TVA
  Pentru a putea deduce TVA-ul din factura transportatorului (furnizorului), acesta trebuie sa aiba statutul ACTIV din punct de vedere fiscal (ANAF).VERIFICARE COD TVA FIRMA UEPrimim o factura din strainatate este util sa verificam daca are un cod real de tva in modul asta suntem scapati de probleme ulterioare la cererile de tva  ,daca facturam fara TVA la o firma extena este de asemenea necesar sa verificam codul de TVA al acestei firme.
 • INFORMATII FIRME
  Informatii despre orice firma de pe teritoriul Romaniei ,datorita faptului ca aceste informatii sunt achizitionate de la Registrul Comertului sunt contra cost .Costul pentru informatiile de mai jos este de 20 lei /societate( nu este purtator de TVA) a carei date doriti sa le aflati  .
  Informatiile vi se vor da in maxim 24 de ore de la cererea dumneavoastra.Informaţii punctuale extinse:Număr de ordine în registrul comerţului;/ Denumire;/ Formă juridică;/ Cod unic de înregistrare/ Sediu social;/ Durată de funcţionare;/ Stare firmă;/ Activitate principală;/ Capital social;/ Administratori;/ Asociaţi/acţionari;/ Informaţii din situaţiile financiare anuale din bilanturile anuale depuse de firme la ANAF:/ Cifra de afaceri;/ Profit brut;/ Pierderi;/ Profit net;/ Număr mediu de salariaţi./ Datorii/Creante
 • PORTAL  JUSTITIE
  Este foarte important colaboratorii sa nu aiba dosare penale sau macar sa stim de existenta lor , asa putem sa avem un profil al lor.Achizitionati un serviciu sau luati o cursa de la un client si el este in faliment sau are o gramada de procese penale sau civile ,aici se vede un istoric al firmei cu care doriti sa colaborati.
 • VALABILITATE/DAUNABILITATE RCA
  In cazul un incident cu un alt autovehicul  este indicat sa cunoasteti daca este in regula acel vehicul . Un sofer vrea sa plece de la dumneavoastra dupa ce a dat cartea verde ….rezultat la urmatoarea data cand achizitionati cartea verde pentru acel camion va treziti ca a sarit cu mult fata de celelalte camioane  Aici apare aproape in timp real daunabilitatea unui camion.

 • VALIBILITATE ITP
  Avand cartea de identitate sau seria de sasiu aflati care este valabilitatea ITP-ului

 • VERIFICARE ROVINETE
  Verificam in timp real daca un vehicul are rovineta

 • ARHIVA ELECTRONICA DE GARANTII REALE MOBILIARE
  Potrivit art. 2 alin. 1 din Ordonanţa Guvernului nr. 89/2000 privind unele măsuri pentru autorizarea operatorilor şi efectuarea înscrierilor în Arhiva Electronică de Garanţii Reale Mobiliare, cu modificările şi completările ulterioare, Arhiva Electronică de Garanţii Reale Mobiliare constituie un sistem de evidenţă a priorităţii ipotecilor mobiliare şi de publicitate, structurat pe persoane şi bunuri, care asigură înregistrarea operaţiunilor privind ipotecile mobiliare, a operaţiunilor asimilate acestora, a altor drepturi prevăzute de lege, precum şi publicitatea operaţiunilor juridice prevăzute de lege.
  Este foarte important intr-o tranzactie sau contract sa cunoasteti cat mai multe despre persoana fizica sau juridica cu care faceti acea tranzactie.In aceasta pagina o sa incercam sa va si indrumam pentru folosirea ei .

TOATE ACESTEA SUNT INSTRUMENTE CE NU TREBUIE SA LIPSEASCA DE PE BIROUL TRANSPORTATORULUI AUTO

Membrii fondatori sunt acei membri care cred in utilitatea acestui portal al transportatorilor si la indemnul lor se mai inscriu minim 20 de membri.Acestia vor primi o placheta de membru fondator si vor fi invitati cand sunt suficienti membri, la formarea Asociatiei Clubul Transportatorilor.